Boeken

Uitzending & Distributie

Boeken

Uitzending & Distributie

Pers

Uitzending & Distributie

Pers

Uitzending & Distributie

Modepatronen

Distributie

Patronen

Distributie

Logistiek voor derden

Beheer & levering

Logistiek voor derden

Beheer & levering

Uw partner sinds 1925

Tondeur Diffusion, een Belgisch familiebedrijf opgericht in 1925, is gespecialiseerd in de distributie van tijdschriften, boeken en naaipatronen. We bedienen meer dan 3.000 verkooppunten in België en spelen een essentiële rol in het culturele landschap.

Als tussenpersoon ondersteunt Tondeur Diffusion uitgevers door zich te richten op de distributie van hun werken via verschillende kanalen, met een verscheidenheid aan aanbiedingen voor consumenten.

Met een magazijn van 10.000 m² beheert Tondeur Diffusion op efficiënte wijze zijn eigen distributielogistiek en die van zijn externe partners.

Distributie over heel België en het Groothertogdom:

produit
0

Jaarlijks gedistribueerde referenties

emplacement
0

Verkooppunten

entrepot1
0

M² opslagruimte

equipe
0

medewerkers

camion-de-livraison
0

Bestelwagens

traiter
0

Partners

Een win-win partnerschip

Sterker Samen !

Uitgevers

Zorg voor de verspreiding en zichtbaarheid (van de inhoud) van uw producten

Optimaliseer het bereik van je content! Wij bieden oplossingen op maat om je producten te promoten. Met meer dan 3.000 verkooppunten in België kunnen uw tijdschriften en boeken een uitzonderlijke zichtbaarheid krijgen. Wij garanderen een soepele distributie en continue beschikbaarheid van uw producten.

Krantenwinkels
& verkooppunten

Geef uw bedrijf een boost

Boost je bedrijf en verrijk je aanbod! Elke week verspreiden we een zeer uitgebreide keuze aan tijdschriften en boeken om aan alle verwachtingen van de klant te voldoen. Onze performante logistiek stelt ons in staat om een constante aanvoer van goederen te garanderen, evenals een gemakkelijk contact met onze chauffeurs en vertegenwoordigers.

Logistieke Behoeften

Profiteer van onze opslagruimte

Optimaliseer uw logistieke activiteiten ! Onze enorme opslagruimte van 10.000 m² net buiten Brussel staat klaar om uw producten te ontvangen voor efficiënt beheer en distributie in heel Europa. Profiteer van onze logistieke expertise om uw producten op te slaan, voor te bereiden en te verzenden.

Groen Bedrijf

Tondeur Diffusion s’est engagée dans une démarche verte, avec l’installation de 3.000 m² de panneaux photovoltaïques d’une capacité de 412 kWc, produisant plus d’énergie que nous n’en consommons.

We hebben besloten om deze energie te delen door oplaadpunten voor elektrische voertuigen beschikbaar te maken voor het publiek.