Logistiek voor derden

Bestellingen, distributie, marketing

Sinds 1992 biedt Tondeur Diffusion, via zijn afdeling infopost, ook logistieke diensten aan derden. Dankzij dit aspect van onze activiteiten kunnen andere bedrijven profiteren van onze uitgebreide ervaring op het gebied van distributie en logistiek.

Met een magazijn van 10.000 m² net buiten Brussel beschikken we over de nodige infrastructuur om opslag, ordervoorbereiding, verpakking en productverzending efficiënt te beheren. Op basis van uw instructies of de verzoeken van uw klanten leveren we uw materialen aan uw netwerk (B2B), uw evenementen of rechtstreeks aan de consument (B2C). Onze diensten zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van elke klant.

Door hun logistieke behoeften over te laten aan Tondeur Diffusion kunnen onze klanten zich concentreren op hun kernactiviteiten, wetende dat het beheer van hun logistiek in ervaren handen is.

Dankzij ons streven naar kwaliteit en efficiëntie is Tondeur Diffusion uitgegroeid tot een betrouwbare logistieke partner voor bedrijven die hun distributieactiviteiten willen optimaliseren.

entrepot1
0

M² opslagruimtecamion-de-livraison
0

Bestelwagensequipe
0

medewerkers

Nieuwe klant?

Vraag een klantenaccount aan om toegang te krijgen tot onze online bestelinterface (voor jou of je POS) en al je zendingen eenvoudig te beheren.

Bestaande klant ?

Log in op ons platform en ga terug naar je gebruikelijke bestelinterface.